Samsung lanseaza astazi asistentul virtual Bixby Voice

Asistentul digital personal al celor de la Samsung, Bixby, nu a fost pregatit de lansare atunci când compania sud-coreeană a prezentat noile sale smartphone-uri, Galaxy S8 și S8+, in urma cu mai puțin de două săptămâni.

Cu toate acestea, Samsung a informat clienții că Bixby Voice nu va fi disponibil pe telefoanele Galaxy S8 atunci când își vor face debutul pe piață și că asistentul va fi distribuit ulterior.

Se pare că nu a durat mult timp pentru ca Samsung să înceapă lansarea asistentului Bixby Voice, deoarece compania sud-coreeană a confirmat recent că va lansa asistentul astăzi.

Un oficial Samsung a fost citat spunând că „Bixby Voice trece printr-un proces iterativ pentru a construi vocea, instrucțiunile și alte cunoștințe ale utilizatorului printr-un motor de învățare numit Deep Learning”.

Dacă serviciile Bixby Voice vor oferi utilizatorilor experiența deplină pe care alte AI-uri, cum ar fi Google Asistent, Cortana, Alexa și Siri le oferă într-o oarecare măsură, rămâne de văzut.

Vestea bună este că lansarea va începe astăzi în Coreea de Sud și se va extinde lent în mai multe țări în următoarele zile.

Dacă ați cumpărat deja telefonul, Bixby Voice va fi adus printr-o actualizare pe Galaxy S8 sau S8 +, deci tot ce trebuie să faceți este să așteptați.

Spune si tu parerea...