Samsung I5500

gbSalut. Vreau să vă prezint un telefon foarte dragut si util aș spune în afara de faptul ca vorbesti cu el, nu, că doar de asta este telefon. Deci util pentru că daca nu mai ai internet pe telefon trebuie sa faci un singur lucru ca sa ai acces: ieși în apropierea unei terase sau restaurant sau oriunde poti folosi optiunea din dotare-WIFI.

Telefonul are si un „prieten” foarte bun și anume Social Hub care se asigura că email-urile, contactele, dar și evenimentele de pe Facebook, Google si Calendarul Outlook. Pentru că este un Android găsești si una din cele peste 100000 de aplicatii.   Nu prea excelează în domeniul foto-video, dar poti trece cu vederea aceasta. Mai ales că navigarea se face cu usurință iar ecranul destul de generos pentru dimensiunea telefonului – 2.8″ pe care poti să îl personalizezi prin simple atigeri cu aplicatiile si widget-urile favorite.

O singura problema văd eu la acest telefon. Am si eu unul iar daca l-ai zgariat sau ciobit nu prea gasesti carcasa, iar fața inseamna sa schimbi Touchscreen-ul.

Distractie placuta.

Spune si tu parerea...