Samsung Galaxy Spica – hmmm

Acum cateva luni mi-am cumparat un Samsung Galaxy Spica. Telefonul merge foarte bine si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Problemele mele cu acest telefon au inceput atunci cand am auzit ca a aparut Android 2.1 pentru acest telefon si ca trebuie sa fac upgrade.

Nimic mai simplu am zis in sinea mea. Am descarcat softul de pe site-ul Samsung si surpriza…. nu mergea. Am sunat la Orange! Ei nu stiau nimic! Am intrat pe site-ul Samsung Romania ….. si acolo toate bune si frumoase… se poate face upgrade conform site-ului.

M-am gandit ca este o problema ca am Windows 7 pe 64 de biti asa ca am reinstalat sistemul pe 32 de Biti….. nimic. Oare ce sa aiba?

Aveam un Pc mai vechi pe care aveam Linuxul instalat si am zis: „”hai sa instalez Windows XP!” Am incercat una, am incercat alta nimic.

Intr-o zi imi vine in minte sa dau telefon la Samsung. Dau telefon la Call Center si discut cu un tip si raman surprins cand aflu ca daca ai un asemenea telefon unica varianta de upgrade este sa trimiti telefonul la Orange Shop si de acolo ei il trimit la SAmsung pentru upgrade deoarece pentru versiunea de Android 1.6 nu se poate face upgrade de pe calculator.

Concluzia: Daca ai un Samsung Galaxy Spica nu mai pierde timp cautant solutii sa faci upgrade la soft ci mai bine mergi cu telefonul tau direct la ei si vor face upgrade gratuit.

P.S pentru cei de la Samsung: Nu mai duceti lumea in eroare spunand ca se poate face upgrade cu New Samsung PC Studio!!!!! Puneti si voi acolo un mesaj de genul: „Bre, ai un asemenea telefon? Hai cu el in service ca iti pierzi timpul cu upgrade-ul!”

Spune si tu parerea...