Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note este un nou telefon care s-ar putea sa te surprinda. Acest nou telefon vine cu un display de 5.3 inch, cred ca cel mai mare telefon facut vreodata. Telefonul arata asemanator cu Samsung Galaxy S II si are un procesor dual core de 1.4 Ghz. De asemenea acesta suporta si folosirea unui S pen.

Practic mie mi se pare ca acest telefon este „veriga lipsa” dintre un smartphone si o tableta.

Telefonul chiar daca are un display generos este destul de subtire: 9.7 mm. De asemenea acesta este dotat cu 2 camere foto: una de 8 MP si una de 2 MP. Poti  face inregistrari de 1080p ci ajutorul camerei si procesorului dual core.

Bateria, spre deosebire de alte smartphone-uri, este destul de buna de 2500 mAh. Bineinteles are Android ca sistem de operare.

4 comentarii


  1. pare un gadget exclusivist! Impresionanta dimensiunea la prima vedere dar poate fi experienta frumoasa sa ai un asemenea gadget. As vrea sa il testez sa vad cu poti tine in mana un asemenea mostru si cat e de folositor!

  2. A aparut deja….si la operatori! Il gasesti destul de usor! Este un hibrid fantastik care nu are termen de comparatie la ora actuala! Cred ca se va vinde f f bine, insa mi se pare ca va fi un pic mai mult eclipsat la vanzari de Iphone 4S! E asa de mare nebunia…incat oamenii nu isi dau seama ca exista si ceva si mai tare!


Spune si tu parerea...