Samsung Galaxy C10: specificatiile si pretul telefonului

Chiar daca telefoanele din seria C a celor de la Samsung sunt limitate doar pentru China, unul dintre ele ne-a atras atentia in mod special. Galaxy C10 ar trebuii sa fie lansat in al treilea trimestru al acestui an si sa devina primul smartphone Samsung cu dual camera. Dar inainte de toate trebuie sa stim specificatiile si preturile finale ale acestui telefon.

Asia Business Daily raporteaza ca Samsung China testeaza deja Galaxy C10. Acesta va fi alimentat de chipset-ul Snapdragon 660 si va fi cuplat cu memorie RAM de 6GB. Unele surse afirma ca, daca nu vor fi gata la timp suficiente chipset-uri Qualcomm, procesorul ar putea fii inlocuit cu un Exynos 7872 cu 6 nuclee.

Unele zvonuri spun ca aparatul foto dual de pe Galaxy C10 ar putea fi un obiectiv cu unghi larg + teleobiectiv, dar inca nu avem o confirmare oficiala.

Telefonul vine cu un ecran de 6 inci Full HD. Acesta va avea doua obtiuni de stocare – 64GB sau 128GB. Galaxy C10 este dotat cu o baterie potenta de 4.000 mAh. Conform ultimelor scapari, se pare ca device-ul va avea un buton dedicat pentru asistentul virtual Bixby (la fel ca pe Galaxy S8).

Prețul de pornire a versiunii de 64 GB va fi de 3.499 CNY sau aproximativ 515 dolari.

Spune si tu parerea...