Programe mail – pentru ca sa citesti emailuri

In continuare doresc sa va prezint cateva programe bune de citit emailurile direct de pe calculator. Programele pentru mail-uri sunt deosebit de utile mai ales atunci cand ai mai multe conturi de email si nu doresti sa intri pe fiecare sa vezi ce mesaje ai primit.

Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird este un program complet echipat: client de e-mail securizat şi feed RSS reader. Acest program va permite sa cititi e-mail-ul în mod eficient  si va apara cu filtre anti-SPAM.

Windows Live Mail

Windows Live Mail este un program de e-mail care vă permite să aveti acces la datele voastre prin IMAP, POP şi Windows Live Hotmail. Windows Live Mail ofera filtre de spam solide, căutare rapidă  si va poate ajuta să organizaţi şi să gestionaţi e-mail mai bine.

Opera Software

Clientul de e-mail Opera are interfaţă simpla şi flexibila care va satisface aproape toate nevoile legate de e-mail. Opera integreaza fluxuri RSS în această experienţă, de asemenea.

Pegasus Mail

Pegasus Mail este unul dintre cele mai puternice programe de e-mail securizate dar interfaţa ar avea nevoie de ajustari pentru a face mai accesibile caracteristicile sale.

IncrediMail

IncrediMail este un client de email distractiv şi uşor de utilizat în timp ce vă protejează împotriva tentativelor de spam, phishing şi fraudă într-un mod convenabil. Din păcate pentru IncrediMail lipsesc câteva caracteristici de productivitate.

Spune si tu parerea...