Programe de vazut filme

Probabil ca pe orice calculator vei gasi un film, fie facut de persoana care detine calculatorul fie copiat de pe internet. Filmele sunt uneori o modalitate de a captura un moment unic si apoi sa ne aducem aminte de el.

De asemenea filmele ne binedispun, mai ales atunci cand vedem o comedie draguta sau un film care ne impresioneaza prin povestea faina.

Ce programe gratuite poti folosi pentru a viziona filmele?  Eu unul personal pot recomanda doua  dintre cele mai bune programe de vazut filme:

GOM Player

GOM Media Player vine echipat cu toate codec-urile video cele mai populare (XviD, DivX, FLV1, OGG, MP4, H263 şi mai mult) în mod implicit, astfel încât descărcarea şi instalarea figuranţi este rareori necesar. Pentru celelalte filme care au nevoie de un codec separat, GOM Media Player va găsi unul şi il va descarca pentru tine.

Reda fisiere corupte

Programul poate reda filmele in cazul in care indexul este stricat sau dacă fişierul nu este complet descărcat.

Subtitrari

GOM Media Player acceptă SMI, SRT, RT, şi SUB (cu IDX) formate de subtitrare. Aveti multe optiune pentru a customiza subtitrarile si chiar a o corecta.

Diferite tipuri de suport media

GOM Media Player poate reda toate cele mai populare formate video în mod implicit, inclusiv AVI, MP4, MKV, FLV, WMV, şi mai mult.

Screen Capture

Captura de ecran vă permite să realizaţi o captură de ecran video direct de pe GOM Media Player.

VCL

VLC este o platforma multimedia şi un cadru care poti reda cele mai multe fisiere multimedia precum DVD, CD Audio, VCD, şi diverse protocoale de streaming.

Redă cele mai multe codec-uri cu nici o nevoie de pachete de codec

Cel mai bun MPEG2, x264, DivX player

Funcţionează pe majoritatea platformelor: Windows, Linux, Mac, Unix ..

Spune si tu parerea...