Programe de torrente

Cu toti am folosit uneori programe de torrente atunci cand am cautat diferite lucruri pe internet. In prezent exista multe programe pe care le puteti folosi pentru a descarca torrente pe net. Va prezint unele dintre cele mai bune programe de descarcat torrente

 Deluge (Windows/Mac/Linux)

Deluge este unul dintre programele de torente care foloseste foarte putine resurse. Programul este disponibil pentru Windows, Mac si Linux. In program se pot instala plugin-uri care te pot ajuta sa faci diferite lucruri. Programul suporta torrente private, torrente criptate  si  diferite optiuni cu privire la latimea de banda.


Utorrent

Utorrent este unul dintre cele mai populare programe de torrente. In prezent acest program este la versiunea 3.0 si are  multime de optiuni.

Vuze

Vuze este o aplicatie care incearca sa aiba cat mai multe optiuni posibile. Programul include cat mai multe optiuni si te poate ajuta chiar sa iti administrezi torentele de pe mobil. Programul contine si un player video HD si de asemenea detecteaza device-urile care au iOS, iTunes, etc.

Spune si tu parerea...