Programe de invatat engleza

In weekendul acesta am fost la Botosani la o nunta a unui prieten bun si am avut ocazia sa cunosc niste oameni deosebiti. Unul dintre ei era din Bruxell si m-a uimit prin cunostintele lingvistice pe care le avea. Vorbea fluent franceza, italiana, flamenca, engleza, chineza si integea un pic si romana. Am discutat cu el in engleza si mi-am dat seama ca am regresat mult in ce priveste vorbitul in engleza. Acum cativa ani vorbeam foarte bine engleza insa acuma abia imi gaseam cuvintele.
Stiti un program care sa ma ajute sa incep sa imi aduc aminte de limba nevorbita de vreo 4 ani? Ma intereseaza in special un program care sa ma ajute sa pronunt cuvintele corect. Multumesc!

Un comentariu

  1. Da, te-am văzut implicat în discuția cu acel tip. Aș fi vrut să intru și eu în discuție, dar nu fac față. Poate la scris mă descurc mai bine, asta și pentru că am timp să găsesc cuvinte sau expresii, sau să caut pe diverse aplicații de tradus. Însă engleza vorbită, dacă nu ai practicat-o zilnic, nu faci progrese, ci regrese, cum spui și tu. Nu-ți sugerez niciun program de pronunție. :)) Google știe de ce!

Spune si tu parerea...