Deoarece pentru o firmă contabilitatea este un aspect foarte important am decis să scriu un articol despre programe de contabilitate, atât plătite cât și gratis. Lista aceasta este deschisă sugestiilor voastre așa că vă rog să comentați.

Programe de contabilitate gratis

SAGA C. (descarcă program de contabilitate gratis aici)

Acesta este unul dintre cele mai bune programe de contabilitate de pe piața actuală.  Cu toate acestea programul nu se actualizează decât pe baza unui abonament. SAGA C. este o soluție care permite informatizarea activității contabile pentru firme mici și mijlocii, cabinete de contabilitate sau contabili independenți. Programul este gratuit și nu conține limitări.

CONȚINE:

  • Contabilitate financiara (fise de cont, balanțe, registrul jurnal, registrul inventar, bilanț cu generarea fișierelor pentru raportare, calcul impozit pe profit, declarațiile 100, 101, 392, 094).
  • Imobilizări.
  • Clienți / Furnizori (situații facturi, scadențar, situație avize de expediție, jurnale, declarațiile 300, 301, 390, 394).
  • Casa (lei, valută) / Bancă (lei, valută) / Deconturi.
  • Salarii (cu generarea declarațiilor în format electronic și a registrului de evidenta, plata pe card).
  • Producție
  • Operații interne cu stocuri (bonuri de consum, bonuri de predare/primire, transferuri, inventariere etc.).
  • Suport pentru operațiuni în valută (intrări, ieșiri, calcul diferențe de curs).
  • Urmărire pe centre de profit, situații grafice.
  • Suport pentru legătura cu case de marcat în regim printer fiscal (Datecs, Euro, Elka, Eltrade, Optimus, Samsung, Daisy, CHD).

ContaFree (descarcă program de contabilitate aici)

Pentru acest program gratuit de contabilitate poți adăuga un număr nelimitat de societăți, număr nelimitat de calculatoare în rețea, număr nelimitat de mijloace fixe, număr nelimitat de salariați, număr nelimitat de înregistrări , nu conține nici un fel de restricții. De asemenea programul de contabilitate conține multe module care pot fi adăugate.

CIEL Simplu (descarcă program de contabilitate aici)

Odată descărcat, programul își va instala toate elementele necesare, și în câteva minute va fi gata de utilizare; Interfața intuitiva și moderna, alături de ajutorul electronic integrat, fac aceasta aplicație accesibila și ușor de utilizat;

Actualizările aplicației se transmit on-line pentru a fi în permanenta conform cu legislația în vigoare;

Programul este însoțit de un manual electronic contextual cu exemple practice pentru fiecare fereastră în parte;

Programe de contabilitate plătite

CIEL Gestiune Comerciala V7 (pagina program de contabilitate aici)

CIEL Gestiune Comerciala V7 este un program inovator, construit cu o tehnologie moderna și cu o interfață care te va cuceri. Am dezvoltat acest nou produs ascultând părerile clienților noștri și punând toată dedicarea noastră în conceperea lui.

Am creat astfel programul care se adaptează cel mai bine pieței actuale, care se pliază pe preferințele și cerințele tale și, mai mult decât atât, care te ajuta sa muncești mai putin decât până acum.

Voi ce programe de contabilitate folosiți?

2 comentarii

  1. Ciel Simplu este ok. Pt ceva mai complex, ai Ciel V7. Functionalitati bune, chiar depaseste multe alte softuri, user friendly, simplu de folosit.

  2. Un program de contabilitate care sa genereze balanta, casa, jurnale, declarații fiscale și bilanțuri pentru Android… Cat ar costa sa o produceți?

Spune si tu parerea...