Intr-o lume in care faptul de a fi in siguranta este un lucru greu e bine daca reusim sa ne protejam lucrurile dar si persoanele dragi. Din acest motiv m-am gandit ca ar fi bine sa prezint cateva dintre cele mai bune programe de supraveghere video.

Programe de supraveghere video

Vitamin D

Vitamina D este unul dintre cele mai bune programe de supraveghere prin webcam. Acest software este gratuit si vine cu unele caracteristici foarte bune. Acesta poate detecta obiecte în mișcare în filmele de supraveghere video. Acesta poate detecta oamenii   și poate distinge si obiecte cum ar fi masini, etc.

Programul poate trimite un e-mail atunci când se întâmplă ceva în timpul de supravegherii video. De exemplu, dacă cineva încearcă să intre pe poarta programul va trimite un email.

În afară de aceste caracteristici acest program de supraveghere vă permite să revedeti cu ușurință fisierele video de supraveghere mai târziu.

Homecamera

HomeCamera este de asemenea un  alt program gratuit de supraveghere  prin webcam.  Spre deosebire de vitamina D, HomeCamera vă permite să conectați până la 4 camere pe computer și să le utilizati împreună pentru supraveghere.

O altă caracteristică buna al acestui program este că vă permite să accesați webcam-urile de pe internet. Deci, oriunde vă aflați, puteți vedea ce este înregistrat de către HomeCamera.

HomeCamera poate fi, de asemenea, configurat pentru a vă avertiza ori de câte ori o mișcare este detectată . Alerte e-mail sunt disponibile cu versiunea gratuită, iar versiunea plătita permite alerte de pe telefon mobil, de asemenea.

WebcamXP

WebcamXP este un alt program bun gratuit de supraveghere. Acesta program vă permite să vă conectati pana la 6 camere și sa le vedeti si pe internet. WebcamXP vă permite să faceti zoom si sa miscati camera daca aceasta permite acest aspect.

WebcamXP de asemenea vă permite să vedeti fisierele video si pe iPhone.

WebcamXP este complet gratuit pentru uz personal și are multe caracteristici faine.

Un comentariu

  1. Ma intereseaza webcam XP.Dar nu stiu sa-l folosesc.Ar fi cineva disponibil sa ma invete sa-l folosesc, si cum sa montez etc.daca le pot vedea de ori unde ma aflu e nemaipomenit!.

Spune si tu parerea...