vineri , 27 martie 2015
Navigare: Home » Tablete si telefoane » Aplicatii telefoane si tablete » Aplicatii iOS » Program de dictare în limba română

Program de dictare în limba română

Acum câteva zile am încercat să devin mai productiv și să găsesc un program de dictare în limba română.

După multe căutări, se pare, că nu am găsit acest program,  am găsit doar mai multe alternative de programe dar care nu aveau limba română.

Am încercat să folosesc aplicația celor de la Android de dictare a textului dar de multe ori softul dădea rateuri.

După mai multe încercări, totuși am reușit să dau de o aplicație de fapt pentru telefon care te poate ajuta să scrii și să dictezi unui telefon. Dacă dorești să beneficiezi de această aplicație în primul rând trebuie să ai un telefon sau tabletă care să aiba sistemul de operare iOS, adică fie să ai un iPAd fie un iPhone.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe Apple Store și să instalezi  aplicația ce se cheamă Dragon Dictation.

Am testat aceasta aplicație pe telefon și pot spune că dacă vorbește într-un mod liber poți cu siguranță să scrii articole foarte ușor.

De exemplu acest text este unul scris doar de telefon poate că nu este sută la sută exact dar cu siguranță poate ajuta foarte mult.

Așadar dacă doriți un program bun de dictare, din păcate pentru limba română nu veți găsi, dar puteți să folosiți un iPhone sau orice dispozitiv iPad care poate instala asemenea aplicații de pe Apple Store.

Lasa un comentariu...

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

Scroll To Top