Produsele Allview, certificate Google Mobile Services

Compania brașoveană Visual Fan, deținătoarea mărcii Allview comercializează produse certificate Android™ GMS. Allview face parte din grupul restrâns al brandurilor internaționale certificate Google™ Mobile Services, asigurând astfel clienților săi produse compatibile cu serviciile Google și cu o varietate de aplicații disponibile în Magazin Google Play.

”Certificarea Android GMS reprezintă o confirmare a faptului că dispozitivul este compatibil cu sistemul Android și folosește aplicații Google licențiate, oferind practic un plus de siguranță utilizatorului final și o experiență plăcută de utilizare. Ne bucurăm să le putem oferi clienților Allview garanția că produsele noastre au fost testate și îndeplinesc toate criteriile impuse de Google”, a afirmat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

De altfel, luna trecută Google a decernat brandului Allview trofeul European Android Partners” în cadrul Mobile World Congress, ca o recunoaștere a eforturilor sale de a face tehnologia mobilă accesibilă pentru un număr cât mai mare de utilizatori. Doar 8 branduri europene au primit până acum această distincție.

Dezvoltatorii platformei Android au publicat de curând lista producătorilor certificați și au anunțat că utilizatorii pot verifica în setarile din Magazin Google Play starea de certificare a dispozitivului folosit. Măsurile urmăresc înlăturarea de pe piață a dispozitivelor nelicențiate.

Spune si tu parerea...