PoochSelfie este dispozitivul care te ajuta sa faci selfie-uri cu patrupedul tau

Daca vreodata ai vrut sa iti faci o poza cu animalutul tau de companie si nu ai putut, din motive evidente, nicio problema, americanii vin cu solutia.

O companie din California a inventat un accesoriu cu ajutorul caruia de acum vei putea sa iti faci selfie cu patrupedul tau. Nu este un device sofisticat, ba chiar unul banal, dar conceptul din spatele acestui accesoriu este absolut genial.

PoochSelfie este de fapt un stativ pentru telefon pe care este atasata o minge de tenis pentru a atrage atentia patrupedului. Suna briliant, nu?

Accesoriul vine cu o minge proprie viu colorata, dar poti oricand sa atasezi alta dupa bunul tau plac. Producatorii spun ca device-ul este adresat iphone-urilor si telefoanelor Galaxy de la Samsung, dar sunt sigur ca nu vei intampina vreo problema daca il atasezi si pe alte aparate atata timp cat dispozitivul de prindere nu acopera camera.

Pretul acestui accesoriu simplu si inovativ este de 12.99 dolari si poate fi achizitionat de pe site-ul Amazon cu livrare gratuita.

 

Spune si tu parerea...