Plata prin card sau online a impozitelor și amenzilor

Îți mai aduci aminte de cozile lungi, fie atunci când cumpărai pâine, fii atunci când trebuia să plătești anumite facturi?

Sunt sigur că nimănui ne îi place să stea la coadă și sa aștepte să facă anumite cumpărături sau să plătească anumite taxe. De obicei oamenii încearcă să evite cât mai mult posibil cozile și, din contra, să reușească să facă treaba rapid și fără prea mult timp pierdut.

Știai că de acum poți mai repede să eviți cozile și timpul pierdu? De acum poți plăti taxele, impozitele și amenizle și online. Taxele și impozitele pentru case, terenuri și mașini, dar și amenzile, pot fi plătite cu cardul în 188 de primării, online sau la POS-urile instalate la ghișeele administrațiilor fiscale. Pe internet, numărul primăriilor care acceptă plata taxelor și impozitelor aproape s-a triplat în 2012, la 95 de municipalități.

Dar de ce ar fi mai util, pentru toată lumea, dacă am plătit cât mai multe persoane, taxele și impozitele locale cu cardul, online sau la ghișee?

În primul rând, unul dintre avantajele plătirii taxelor și impozitelor prin card este economisirea de timp.  Gândește-te cât timp ai economisi dacă nu ar trebui să te duci până la secția financiară, nu ar trebui să stai la coadă, nu ar trebui să suporți toate fițele unor persoane care sunt supărate deoarece lucrează cu oamenii și oamenii tot timpul te scot din nervi? Eu cred ca foarte mult timp ai reuși să economisești!

Un alt beneficiu important cu privire la plata impozitelor cu cardul este siguranța sporită datorită eliminării riscurilor generate de manevrarea numerarului. De exemplu, uneori am putea pierde banii sau poate cineva ar putea să îi fure. Totuși dacă plătim prin card atunci lucrurile stau  mai simplu mai simplu. Dacă cineva ne fura cardul,  iaca fas…. nu are ce face cu el . Un card este foarte ușor de refăcut, în schimb dacă am pierdut 1000 RON… sunt bun pierduți.

Atunci cînd avem și un card și plătim cu el avem și un avantaj care implică anumite oferte din partea băncii emitente. Sunt anumite bănci îți dau înapoi anumiți bani sau oferă rate fără dobândă pentru anumite perioade de timp. Atunci când plătim cu cardul practic beneficiem de această ofertă.

Ultimul beneficiu despre care vor vorbi este: cu cardul poți efectua tranzacții oricând, nu trebuie să îți fie teamă că primăria este închisă. Mă gândesc la cei care au un loc de muncă destul de încărcat. Uneori este foarte greu să găsești timp să plătești taxele.  Cu cardul poți plăti taxele 24 de ore din 24, inclusiv sîmbătă și duminică, la în condiții de securitate recunoscute pe plan internațional.

V-am convins să plătiți taxele și impozitele cu cardul?

Dacă încă nu v-am convins, vă mai pot spune incă doua mătive importante:

  • Poți ajuta orașul tău să primească titlul de Orașul Viitorului, o campanie care se desfășoară până la sfârșitul lunii martie.
  • Dacă te înscrii în aplicația aceasta poți câștiga un Samsung Galaxy S 3

Modele de factura si registru de casa la doar un click distanta. Ai nevoie de un registru de casa? Sau poate vrei un model pentru factura electronica?

Spune si tu parerea...