Piese auto Galati cu o garantie de pana la 18 luni vei gasi la Autokarma

Autokarma este magazinul online de accesorii auto si produse de schimb la cele mai bune preturi si cu o garantie de pana la 18 luni ce trimite colete verificate in prealabil in toata tara. Sistemul de comanda a produselor auto de pe site este la fel de accesibil si rapid ca si sistemul de livrare in timp real a coletelor oriunde in tara, la doar 25 de lei pachetul ce nu depaseste valoarea de 500 de lei. Asadar, poti gasi piese auto Galati necesare masinii tale pe site-ul autokarma.ro.

 

Autokarma ofera o garantie piese auto Galati de pana la 18 luni pentru majoritatea produselor comandate

 

Trebuie sa stii ca odata ce vei comanda piese auto Galati de la magazinul online de accesorii si produse universale pentru masina Autokarma, vei dispune si de o garantie a acestora. In primul rand, trebuie sa cunosti faptul ca aceste conditii pentru obtinerea garantiei se afla pe spatele facturii cu piesele achizitionate de tine.

In general, cele mai multe produse pe care le vei lua de la Autokarma vor oferi o garantie de 18 luni. In cazul in care un anumit lucru dispune de o alta perioada, vei fi informat de acst lucru in prealabil. O conditie impusa pentru a beneficia de garantia in cauza este montarea de piese auto Galati comandate de la Autokarma intr-un service autorizat R.A.R. si pastrarea facturii serviciilor impuse de acel service.

 

Ce trebuie sa faci ca sa primesti garantia pentru un produs deteriorat

 

  • In primul rand trebuie sa trimiti inapoi la sediul Autokarma piesa in cauza, fara lovituri, zgarieturi, parti lipsa, dar si curatata
  • Trebuie sa mai trimiti si o copie dupa talonul masinii ce a beneficiat de montarea piesei in cauza, o dovada a montarii acelei piese in cadrul unui service autorizat R.A.R., pentru genul de lucrare efectuata.
  • De asemenea, trebuie sa mai trimiti la Autokarma si un deviz cu constatarea problemei, impreuna cu un test de diagnoza executat in service autorizat, in cazul lucrarii efectuate.

 

In functie de problema si de natura gravitatii, vei primi intr-un termen de 15 zile un alt produs in locul celui stricat sau banii ce i-ai platit pentru acea piesa auto. Insa, se poate ca perioada de primire de alte piese auto Galati sa se prelungeasca si la 30 de zile, in functie de verificarile si retrimiterea la producator.

Insa, cea mai simpla metoda de a afla mai multe despre garantia de care poti beneficia la piese auto Galati este prin apelarea magazinului de unde ai cumparat produsele, daca le-ai luat de la sediul din Galati, sau apelarea la sediul central Autokarma la numar de telefon ce poate fi gasit pe site.

Spune si tu parerea...