Pescuitul wireless

Nu trebuie sa î-ti placa pestele în farfurie ca sa pescuiesti. Pasionatii de pescuit stiu foarte bine ca nu are legatura una cu alta.

Este un hobby care îti pune rabdarea la incercare dar iata ca  tehnologia ne ajuta din plin si în acest domeniu.

De exemplu un roman sustine ca a brevetat primul sistem de pescuit wireless care te ajuta sa pescuiesti fara fir. Nu stiu daca o sa mai fie o placere sa pescuiesti în acest fel.

Am încercat sa iau legatura cu acest domn si sa ne dea mai multe detalii despre aceasta noua metoda dar nu am primit momentan nici un raspuns. Oricum în Romania ar fi o singura firma care vinde astfel de  aparatură pentru pescuit wireless. Ele existau si pana acum si se refera la acele sonatoare wireless care au rolul de a ajuta pescarii amatori si profesionisti sa afle pozitia precisa a pestilor, adancimea apei si sa vizualizeze structurile si obstacolele, dar aici ai nevoie de fir. Dar sa pescuiasca fara fir, doar cu aparatul respectiv….parca nu imi vine a crede ca este adevarat.

Daca este adevarat, nu voi folosi niciodata un astfel de modem pentru pescuit, pentru ca echivaleaza cu achizitionarea pestelui din piata.

FIR ÎNTINS…SAU  BANDA WIRELESS  EXTINSA.

2 comentarii

  1. Hai ca la asta nici intr-o mie de ani nu ma gandeam. Pescuitul fara fir e ca studentul fara restante :)

  2. Domnul Nicu, din cate observ sunteti pasionat de pescuit. Eu sunt doar amator. Nici eu nu inteleg cum este posibil, si asa cum am spus în articol, astept raspuns de la domnul inventator roman. Oricum nu ar fi deloc interesant dupa parerea mea. Chiar azi am trecut pe langa o apa si am vazut cativa pescari cu unditele în mana…..asa da pescuit.

Spune si tu parerea...