Oppo R11 a aparut intr-un spot comercial

O reclama TV pentru Oppo R11 a aparut joi, confirmand numele dispozitivului, designul si caracteristicile camerei. Acesta va fi primul telefon din seria R de la Oppo, cu două camere pe spate, în timp ce camera frontala va fi de 20 MP.

Videoclipul de 20 de secunde arată o fată prea scunda pentru a face un videoclip cu niste interpreți de stradă, dar un tip chipes și înalt o ajută. El ii ia telefonul si il pune la o înălțime adecvată în timp ce ea este fermecata de aspectul său. Reclama se termină cu afisarea numelui actual al dispozitivului, Oppo R11, lângă trei unități ale telefonului, care dezvăluie cel puțin două opțiuni de culoare – roz și auriu.

Potrivit unor scapari aparute pe GFXBench la începutul acestui an, Oppo R11 va avea un ecran de 5,5 inci cu rezoluție Full HD. Memoria RAM va fi de 4 GB, iar spațiul de stocare va fi de 64 GB, 47 dintre ei fiind de fapt disponibili pentru utilizator. Ne asteptam ca in urmatoarea perioada sa aflam mai multe informatii despre acest telefon, cum ar fi data lansarii si preturile.

Spune si tu parerea...