OnePlus 5 a primit o prima imagine, ceea ce ne face sa credem ca lansarea lui se apropie

OnePlus 5 este unul dintre cele mai anticipate smartphone-uri din aceasta vara si pe buna dreptate. Compania chineza a reusit intotdeauna sa-si surprinda clientii cu ai sai „flagship killers” si exista sanse mari sa mai primim unul si anul acesta.

Urmatorul smartphone de top al chinezilor este OnePlus 5, se asteapta ca, compania sa sara peste numarul 4 la numele unuia dintre produsele sale, deoarece acest numar simbolizeaza „moartea” in cultura chineza.

CEO-ul Pete Lau, a postat recent o imagine artistica a dispozitivului. Din pacate nu aflam nimic despre specificatiile telefonul din aceasta imagine, dar din moment ce apar tot mai fecvent zvonuri si scapari despre acest smartphone, exista sanse mari ca OnePlus 5 sa fie anuntat oficial in urmatoarele saptamani.

Daca e sa ne gandim, OnePlus s-ar putea sa isi anunte noul flagship in iunie, dar este posibil ca telefonul sa nu fie disponibil pe piata pana in iulie. Din scaparile de pana acum, se pare ca OnePlus 5 va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 835, un ecran quad HD cu doua margini curbate si o baterie de 3.000 mAh.

De asemenea, OnePlus 5 poate include fie o memorie RAM de 6 GB, fie o memorie RAM de 8 GB, asociată cu o memorie internă de 256 GB. Pentru prima dată, un smartphone OnePlus ar putea avea o configurație cu două camere.

Spune si tu parerea...