Obiectivele mele până în luna mai 2013

Recent am discutat cu un prieten și mi-am dat seama că un aspect foarte important, pentru a putea fi din ce în ce mai bun, este faptul de a-ți stabilii noi obiective. De aceea pentru următoarea perioadă voi încerca să-mi stabilesc anumite obiective, unele legate de muncă, altele legate de viața mea personală.

De ce cred că este important să stabilesc obiectivele pentru muncă? Practic doar așa poți să te dezvolți din punct de vedere de fum de vedere tehnic și din punct de vedere al rapidității tale ca și programa

Deasemenea cred că este foarte important să fii la curent cu noile tehnologii pentru a le putea folosi în aplicațiile pe care le vei dezvolta. Doresc să privesc mai mare seriozitate, atât munca dar cât și timpul care îl dedic pentru alte activități personale.

Așadar care sunt obiectivele mele pentru până pe data de 1 mai 2013?

Primul obiectiv ar avea legătură cu timpul pe care-l dedic pentru muncă. Pentru muncă  aș dori să dedic cel puțin cinci ore în medie pentru programare pe săptămână. Acesta este un obiectiv pe termen lung. Cu alte cuvinte, vreau ca la sfârșitul săptămânii, când adaug toate orele pentru muncă să am cel puțin o medie de cinci ore pe zi.

Un alt obiectiv important este faptul de a îmi rezerva timp de o oră și jumătate de zi pentru a dezvolta blogul acesta și pentru a crește numărul de videoclipuri pe canalul de YouTube al siteului.

Un ultim obiectiv despre care voi vorbi este cel de a descoperit o nouă tehnologie sau de a învăța cel puțin o nouă tehnologie în fiecare săptămână.  Iar Internetul crește foarte repede și noile tehnologii sunt foarte rapid dezvoltate. De aceea îmi doresc ca în fiecare săptămână să învăț cel puțin o nouă tehnologie dezvoltată de alte persoane. Astfel voi putea fi la curent cu toate noutățile și voi putea deasemenea să progresez din punctul de vedere al muncii.

Acestea sunt obiectivele mele și sper că vă voi îndemna și pe voi să vă propuneți obiective concrete pentru următoarea perioadă. De ce? Deoarece dacă veți face acest lucru veți avea cu siguranță de câștigat.  Sper să reușesc ca la sfârșitul fiecărei săptămâni, probabil că duminică, să fac un scurt rezumat cu privirea aceea ce-am făcut în acea săptămână și dacă am reușit să ating aceste obiective. Vă urez succes și vă întreb: voi v-ați propus un obiectiv concret pentru următoarea lună?

Spune si tu parerea...