O masa cu faimosul joc Pong este disponibila pe Kickstarter

Anul trecut, a aparut un videoclip pe YouTube cu o versiune fizica a clasicului joc vodeo Pong. Jucatorii manevreaza inainte si inapoi o pereche de palete care se gasesc pe fiecare parte a mesei, in timp ce motoarele si magnetii permit puc-ului sa sara dintr-o parte in alta. Videoclip-ul a primit atatea laude, in cat designerii sai au hotarat sa inceapta vanzarea mesei pe Kickstarter.

Doar ca in cazul in care vrei sa iti achizitionezi o astfel de masa retro, sigur va trebuii sa scoti o suma destul de mare din portofel. Masa vine in patru stiluri diferite (Pong, maro, negru sau alb), iar fanii inraiti isi mai pot adauga, contra cost, un slot pentru monede sau niste scaune cubice branduite de Atari. Pentru 5000 de dolari puteti comanda masa cu semnatura fondatorului Atari, Nolan Bushnell.

Insa, nu vei putea sa joci jocul original Pong IRL (deoarece este licentiat in mod oficial de Atari), dar aceasta versiune a jocului vine cu alte functii care sa compenseze faptul ca nu este cel original, acesta iti va spune timpul de joc ramas datorita unui ceas integrat, vei putea chiar sa iti incarci telefonul gratie porturilor USB sau sa asculti muzica prin Bluetooth.

Kickstarter subliniaza faptul ca grupul va incepe fabricarea device-ului in luna august, iar livrarea lui in luna decembrie.

Spune si tu parerea...