O editie ceramica a lui Xiaomi Mi 6 urmeaza sa fie lansata maine

Modelul Mi 6 al celor de la Xiaomi a fost vandut pana acum in China, dar vorbim doar despre modelul „normal” cu spatele placat cu sticla. Totusi, a fost anuntata si o editie ceramica a lui Mi 6 si din fericire, nu mai este mult pana vom gasii si aceasta varianta in magazine.

De fapt, telefonul va fi lansat maine pe site-ul oficial al chinezilor de la Xiaomi. Pentru a cumpara modelul ceramic va trebuii sa scoateti din buzunar 2.999 CNY (aproximativ 387 de euro).

Dar, totusi, ce primesti de acesti bani? Primesti, asa cum te-ai asteptat, un telefon cu spate ceramic, dar si o rama in jurul camerei principale din aur de 18 karate, acestea sunt diferentele intre modelul clasic si editia ceramica.

Mi 6 are un ecran touch de 1080p cu o diagonala de 5.15 inci, o camera duala de 12MP pe spate si una frontala de 8MP. Sub capota avem un chipset Snapdragon 835, memorie RAM de 6 GB, stocare interna de 64 sau 128 GB si o baterie de 3.350 mAh. Telefonul ruleaza Android 7.1.1 Nougat cu interfata aplicata MIUI 8.0 a celor de la Xiaomi. Versiunea ceramica este cu 14 grame mai grea decat cea clasica, care cantareste 182g.

Spune si tu parerea...