Nu mai achizitiona blugi la intamplare!

Blugii alaturi de hanorac reprezinta pentru barbati articolul vestimentar fara de care acestia nu si-ar putea imagina vestimentatia lor. Acest lucru se datoreaza si faptului ca acest articol vestimentar a fost conceput initial pentru ei. Odata cu trecerea timpului blugii au inceput sa se adreseze din ce in ce mai mult si reprezentantelor sexului frumos motiv pentru care in momentul de fata acest articol vestimentar este achizitionat si imbracat in aceiasi masura atat de catre barbati cat si de catre femei, hanoracul aflandu-se in aceiasi situatie din momentul in care pe piata vestimentara a aparut primul model de hanorac dama. Pentru a se putea face o diferentiere intre blugii destinati femeilor si cei destinati barbatilor creatorii de moda au confectionat si continua sa confectioneze modele diferite de blugi. Aparitia unui numar din ce in ce mai mare de modele blugi incepe sa ii puna in dificultate pe barbati deoarece acestia sunt bulversati de numarul din ce in ce mai mare de modele de blugi destinati lor. Din cauza acestei bulversatii unii dintre barbati achizitioneaza la intamplare blugi, considerand ca indiferent de model tot blugi sunt. Desi la prima vedere aceasta afirmatie este adevarata, in realitate lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Multitudinea de modele nu diferentiaza doar sexul persoanelor care poarta acest articol vestimentar ci face diferente si intre tipurile de persoana de acelasi sex. Avand in vedere acest lucru iata cateva aspecte de care trebuie tinut cont in momentul in care se achizitioneaza blugi barbati de pe answear pentru a nu ajunge in situatia in care blugii achizitionati sa nu satisfaca nevoile avute.

Barbatii cu o constitutie atletica au un motiv in plus sa fie mandri de modul in care arata corpul lor deoarece gratie acestui lucru isi pot achizitiona orice model de blugi fara teama ca vor achizitiona un model care le va scoate in evidenta defectele. Chiar daca orice model de blugi se potriveste acestui tip de barbat acesta nu trebuie sa achizitioneze sub nici o forma modelul de blugi largi deoarece acest tip de blugi il va face sa aiba un aspect vestimentar neingrijit.

Nu doar reprezentantele sexului frumos au picioarele subtiri ci si unii dintre barbati. Daca pentru femei acest lucru este o mandrie, nu acelasi lucru se poate spune si pentru barbati. Pentru a nu evidentia si mai mult acest lucru barbatii care au picioarele subtiri trebuie sa achizitioneze doar blugi a caror culoare este deschisa pentru ca aceasta ofera senzatia unor picioare mai groase decat sunt in mod normal.

La polul opus se afla barbatii care au cateva kilograme in plus. Pentru a masca acest lucru acestia trebuie sa achizitioneze si sa poarte doar blugi de culoare inchisa. De asemenea blugii cu croiala dreapta reprezinta o alta solutie pentru barbatii care au cateva kilograme in plus.

Spune si tu parerea...