Noile telefoane Nokia ar putea fi lansate simultan in aceasta vara

Au aparut zvonuri cum că HMD Global ar planuii sa lanseze telefoanele Nokia 3, 5, 6 si noul 3310 simultan in peste 120 de tari in aceasta vara. In cazul in care aceste scapari se dovedesc a fi adevarate, atunci inseamna că s-ar putea ca tocmai sa fi aflat cele patru date de lansare a telefoanelor la nivel mondial.

Vestea vine de la site-ul chinez, Vtech, iar primul telefon care urmeaza sa fie lansat, conform relatarilor, este noul Nokia 3310. Acesta ar trebuii sa ajunga in magazine la sfarsitul lunii aprilie, iar cele trei smartphone-uri cu Android vor ajunge incepand cu luna mai: Nokia 3 va fi lansat la inceputul lunii, Nokia 5 la mijlocul acesteia, si in cele din urma, flagship-ul Nokia 6 va primii o lansare internatională la finele lunii mai.

Va aducem la cunostinta faptul ca in Statele Unite si in alte cateva tari, telefonul Nokia 3310 nu va fi disponibil deoarece reteaua 2G nu mai este existenta in tarile respective. Din fericire pentru noi, in Romania inca mai exista aceasta retea.

Spune si tu parerea...