Noi teasere pentru seria Asus ZenFone 4

Asus dezvăluie timid noul său segment de smartphone-uri, ZenFone 4. Se așteaptă ca patru sau cinci noi telefoane ZenFone 4 să fie prezentate în săptămânile următoare, deși unul dintre ele a fost anunțat la începutul acestei luni.

ZenFone 4 Max a fost oficial introdus în Rusia, dar în afară de prețul de 235 USD, nimic altceva nu a fost confirmat cu privire la disponibilitatea smartphone-ului în afara acestei țări.

Patru alte smartphone-uri Asus ar trebuii să isi facă debutul pe piață încă din luna august: Asus ZenFone 4, Asus ZenFone 4 Pro, Asus ZenFone 4 Selfie și Asus ZenFone 4V. Acesta din urmă este probabil să ajunga pe rafturile din Europa în septembrie, dar ZenFone 4V ar putea fi lansat inițial în alte regiuni.

În orice caz, se pare că suntem foarte aproape de un anunț oficial, deoarece Asus a tachinat recent seria ZenFone 4. Imaginile publicate de Asus sugerează că cel puțin unul dintre telefoanele din seria ZenFone 4 va fi echipat cu o camera duala.

De asemenea, merită menționat faptul că unele dintre telefoanele ZenFone 4 vor fi probabil preluate de anumiți operatori cu nume diferite. Dar, cel mai probabil, vom afla mai multe pe 17 august, după cum sugerează zvonurile.

Spune si tu parerea...