Noi informatii despre Samsung Galaxy J7 (2017)

Samsung a produs de-alungul timpului cateva telefoane de zona mid-range foarte atractive, iar seria A (2017) ofera un pachet interesant la un pret accesibil.

Daca ultimele scapari din presa sunt adevarate, viitorul telefon Galaxy J7 (2017) se indreapta sa devina noul membru al acestei linii de succes cu device-uri de buget, iar ultimele randari ne arata faptul ca nu doar specificatiile hardware vor fii punctele de atractie ale noului dispozitiv.

Cunoscut pentru dezvaluirile sale cu privire la dispozitive care inca nu s-au lansat, Roland Quandt a postat pe contul său de Twitter o randare a lui Galaxy J7 (2017). Daca e sa dam crezare acestei imagini, putem observa ca Samsung abordeaza un nou design interesant pe noul telefon.

Spre deosebire de modelele anterioare, liniile antenei sunt clar accentuate si modelate intr-un stil interesant. Imaginea ne ofera, de asemenea, o idee despre optiunile de culoare – o nuanta curioasa de „albastru coral”, alaturi de ceea ce arata ca niste nuante tipice de roz, auriu si negru.

Comparativ cu predecesorul său, J7 din acest an va aduce unele îmbunătățiri semnificative în mai multe domenii-cheie. Acesta va avea un corp metalic complet, în timp ce modelul J7 (2016) avea doar un cadru metalic. Alte îmbunătățiri notabile includ un afișaj Full HD de 1080p, o cameră frontala de 13 MP, un senzor de amprente, o baterie potenta și memorie RAM mai mare.

Spune si tu parerea...