MWC: Nokia 3310 s-a intors!

In urma cu 17 ani era lansat Nokia 3310 care impresiona lumea telefoanelor cu design-ul sau robust, dar in acelasi timp compact, finlandezii de la Nokia dadeau lovitura in anul 2000 cand ajunsesera pana la 126 de milioane de modele vandute.

Iata ca astazi Nokia (sub brand-ul celor de la HMD) revine cu modelul 3310, dar cu o varianta actualizata, zic ei. Telefonul aduce un ecran QVGA de 2.4 inci, cu o camera de 2MP si un slot microSD, acesta ruleaza soft-ul „Series 30+”.

Aceasta varianta a lui Nokia 3310 este mai mica, mai subtire si mai usoara decat cea din 2000, desigur avem si mai multe variante de culori: galben glossy, rosu, gri, respectiv, albastru inchis. De apreciat este faptul ca finlandezii nu i-au uitat pe nostalgicii autentici si au integrat in device jocul Snake modernizat.

Telefonul are o varianta basic a browser-ului Opera, numit „Opera Mini”, dar de departe cel mai important aspect al telefonului e autonomia bateriei, care ar trebuii sa te tina 31 de zile in modul standby.

E adevarat, specificatiile telefonului, cel putin la interior, sunt dezamagitoare, dar pretul cred ca ii spala pacatele, acesta urmand sa coste 49 de euro (aproximativ 200 ron).

Voi ce credeti? Nokia 3310 va avea, cel putin, acelasi impact pe care la avut modelul din 2000?

Spune si tu parerea...