Motorola X – la ce să ne așteptam?

De ceva timp pe internet circulă un zvon cu privire la o nouă gamă de produse oferite Motorola, este vorba despre gama de produse Motorola X. Se pare că această gamă va fi, la fel ca gama Galaxy de la Samsung, nu este doar un simplu telefon ci o gamă care probabil va conține mai multe telefoane și tablete.

Se pare că Motorola X Phone va fi lansat pe 15 mai la conferința Google O/I. Nu se cunosc prea multe detalii despre acest telefon însă se spune că el ar avea un procesor SnapDragon 800 și un ecran de 4.7 inci. Rezoluția acestui telefon se presupune că ar fi 1280 X 768. Deasemenea bateria se presupune că ar fi de 4000 mA, ceea ce este o baterie destul de bună ținând cont de faptul că la Galaxy Note este o baterie de 2500 miliamperi.

Sistemul de operare a acestui telefon va fi Android 4.2 Jelly Bean, cu puține customizări făcute de Motorola. Și dacă mă gândesc bine este ceva normal deoarece Motorola este deținută de Google.

Google dorește să vândă Androidul în forma lui inițială. Sunteți curioși să vedeți ce va aduce Motorola? Eu unul personal nu cred că va trece performanțele celor de la Samsung cu privire la telefoane pe  Android dar însă cu puțin ajutor din partea Google cred că Motorola poate scoate niște terminale bune care să le facă concurență puternica celor de la Samsung și Apple. Și concurența nu strică pentru utilizatorii de smartphone-uri…

motorola-x_001

Spune si tu parerea...