Meizu va lansa pe 23 mai un nou telefon din seria M

A aparut informatia cum ca Meizu ar urma sa lanseze un nou telefon peste cateva zile. Detaliile sunt limitate in acest moment, dar este clar ca vorbim de un dispozitiv accesibil.

Meizu adopta, de asemenea, o noua strategie de aceasta data – probabil pentru a aduce dispozitivelor lor niste preturi si mai accesibile. Telefonul va fi disponibil la vanzare doar in mediul online, astfel ca nu o sa il gasim in magazinele fizice.

Ard Boudeling, seful departamentului de vanzari globale a companiei Meizu, a dat urmatoarea declaratie, in ceea ce priveste lansarea de peste cateva zile:

„Pana in 2015, nu am lansat vreodata un telefon sub pretul de 275$. Creearea unui telefon sub acest pret pur si simplu nu ar oferii o experienta extraordinara pentru utilizatori, astfel ca ne-am axat mai degraba pe segmentul telefoanelor mai scumpe. De-alungul timpului piata smartphone-urilor s-a dezvoltat rapid, astfel ca au aparut preturi accesibile pentru componente de calitate. In consecinta, acum suntem capabili sa aducem dispozitive care sa indeplineasca standardul nostru de calitate pentru mai multi oameni decat oricand. Lansarea noastra de noi produse de pe 23 mai va fi o dovada a acestui fapt.”

Suntem foarte curiosi sa vedem cu ce va veni Meizu, deoarece seria M a adus pana acum doar dispozitive cu un raport calitate-pret excelent.

Spune si tu parerea...