Margele din pietre semipretioase facute de tine

Adori pietrele semipretioase fiindca arata fabulous, au virtuti magice si pretul lor este acceptabil. Ce-ar fi sa-ti faci singura margele din pietre semipretioase? Sa combini cum vrei tu formele si culorile. Sa porti un sirag multicolor la o bluza eleganta, simpla, neagra sau alba.
E-Crystals te ajuta sa-ti faci singura margelele, colectii intregi de margele din pietre semipretioase la cele mai mici preturi. Toate margelele de pe site sunt prevazute cu gauri pentru a fi insirate si puteti alege cele mai trainice materiale pe care le veti aseza ca margelele sa nu se rupa. De la bleu deschis, aproape transparent, pana la verde padure, miere, verde crud, roz si caramel, spectrul cromatic al universului asteapta sa fie cumparat si combinat de tine in margelele pe care ti le doresti.
Se poate face si o afacere din aceasta activitate placuta. La inceput iti faci zece siraguri de margele pentru tine si le porti cu stil. Cu siguranta ca prietenele, cunoscutele si femeile de pe strada te vor intreba de unde le-ai luat. Apoi incepi sa faci margele din pietre semipretioase pe care le vinzi. Atata frumusete si energie pozitiva iti va aduce un success colosal.
Vei putea foarte bine sa faci si margele din cristale semipretioase, adica sa combini terapeutic pietrele intre ele ca clientii tai sa aiba parte de bani, sa fie fericiti si sa comande mereu produse de la tine!
Desfacerea margelelor prevazute cu gauri pentru insirare sub acesta forma are si avantajul ca se pot realiza si bijuterii pentru copii sau pe masura celui care le solicita. Exista persoane cu brate foarte subtiri sau foarte groase, cu gat de lebada sau gat gros si toate vor sa poarte bijuterii.
O margea din pietre pretioase poate fi un martisor elegant fiind pusa pe snurul alb-rosu care anunta venirea primaverii.

Spune si tu parerea...