Manichiura french cu cel mai nou produs Kiara Sky – DIP POWDER

Daca te intereseaza sa afli cum poti obtine unghii in stil french mai rezistente, fara a le deteriora, trebuie sa incerci cel mai nou produs marca Kiara Sky sub forma de pulbere fina, colorata. Praful pentru manichiura DIP Powder nu este considerat periculos pentru sanatatea unghiilor, asa ca il puteti aplica cu incredere si crea modele superbe, in doar cativa pasi. Imbogatit cu vitamine, acest produs revolutionar asigura fortifierea patului unghial, ceea ce nu poate fi decat imbucurator.

Respectarea instructiunilor pentru utilizarea pulberii Dip Powder este foarte importanta, pentru obtinerea unor rezultate deosebite si pentru o manichiura de care sa fiti mandra timp indelungat, etaland-o in fata prietenelor ori de cate ori aveti ocazia. Avantajul major este ca aceasta pudra poate fi folosita si de acasa, ceea ce va scuteste de vizitele la salon si va ajuta sa economisiti timp, mai ales daca sunteti o persoana foarte ocupata in general.

Primul pas important, ca si in cazul oricarui tip de manichiura, este legat de dezinfectarea mainilor si pregatirea unghiilor. Acest lucru inseamna ca veti acorda atentie inclusiv cuticulelor. Trusa de manichiura trebuie sa includa o pila buffer. Acest instrument este unul necesar, servind la matuirea unghiilor.

In continuare, se aplica un strat „bond” (exclusiv pe unghii naturale), iar dupa uscarea acestuia, se acopera cu un strat de baza pe trei patrimi din suprafata patului unghial, mai precis de la lunula spre varf.

Cu grija, fiecare unghie se introduce in pudra pe nuanta preferata. Pentru a elimina surplusul de pulbere colorata, trebuie doar sa scuturati degetele. Catalogul nostru online contine o gama diversificata de nuante pentru care puteti opta, alaturi de kitul special de pudra colorata DIP POWDER pentru unghii french.

Din nou, aplicati un strat de baza, de aceasta data acoperind intreaga suprafata a unghiei, apoi introduceti-o in pudra alba („Pure White”), scuturati pentru a elimina surplusul si introduceti in pulberea colorata. Procedeul se repeta pentru fiecare unghie in parte, apoi se mai aplica un nou strat de baza si se asteapta pana la uscarea completa a unghiilor, dupa care sigilati cu ajutorul „Seal Protect”.

Pila buffer isi demonstreaza din nou utilitatea, fiind eficienta pentru crearea formei dorite pentru unghii. Totusi, va indemnam sa piliti cat mai usor, scopul fiind cel de a uniformiza frumos unghia. Pentru indepartarea eventualelor reziduuri de pulbere ramase, trebuie sa va spalati pe maini. Preferabil este sa aveti la indemana si dischete „Lint Free wipe”.

Nu va mai ramane decat sa aplicati un dublu strat de “TOP” si sa aveti rabdare ca manichiura astfel obtinuta sa se usuce complet. Un ulei de hidratare pentru unghii “Nourish Oil” poate fi extrem de benefic. Secretul este sa masati cuticulele in sensul invers de crestere. Un alt secret, de care depinde obtinerea unei acoperiri uniforme, se refera la cum introduceti degetul in recipientul cu pudra alba sau colorata. Retineti ca miscarea trebuie sa fie una oblica. De asemenea, nu uitati ca cele doua capete ale cutiutei cu pulbere sunt destinate celor doua tipuri de unghii frantuzesti: ovale si rotunde.

Spune si tu parerea...