LG G6 ar putea fi lansat curand, iata cateva imagini

Cel mai performant smartphone al coreenilor de la LG, modelul G6, a fost lansat recent in Statele Unite, dar compania intentioneaza sa lanseze o versiune mai mica a acestuia.

In timp ce informatiile nu au fost inca confirmate oficial, imagini cu LG G6 mini au aparut pe internet. Spre deosebire de modelul standard care vine cu un ecran urias de 5.7 inci, varianta mini are un panou de 5.4 inci si un raport intre ecran si corpul telefonului sub 80%.

Cu toate acestea, ambele modele LG G6 au acelasi aspect ratio 18:9, astfel, daca nu esti un fan al acestui aspect, probabil vei fi dezamagit. Din pacate in afara de dimensiunea ecranului, restul specificatiilor telefonului sunt inca un mister.

LG ar putea schimba ceva in interiorul versiunii mini a lui G6 pentru a reduce costul telefonului sau poate sa pastreze toate caracteristicile de la modelul standard, dar si pretul ridicat.

Merită de menționat faptul că LG G6 mini nu este numele de piață final al smartphone-ului. Chiar dacă suntem siguri că dispozitivul există, LG ar putea alege să lanseze telefonul cu numele G6 mini doar pe niste piețe selectate, cum ar fi, probabil, piata din Romania.

Spune si tu parerea...