vineri , 6 martie 2015
Navigare: Home » Stiri IT » Stiri Servicii IT » Photo Design – Laborator foto-video in Botosani

Photo Design – Laborator foto-video in Botosani

Deși procesarea foto-video este acum la îndemâna oricui care are o cameră foto, una video și un computer, totuși rezultatele nu se compară atunci când apelezi la serviciile unui laborator profesionist de prelucare foto-video. În plus, viteza de prelucrare este considerabil mărită într-un laborator decât dacă dorești să faci totul singur.

Pentru cei care sunt din Botoșani vreau să vă fac de cunoscut unul dintre puținele laboratoare care activează în domeniul foto-video. De fapt în Botoșani există doar 4 de astfel de laboratoare. Unul care se deosebește de celelalte toate este laboratorul PHOTO DESIGN, aflat în zona Piața Mică vizavi de parcarea pieței (mai exact strada Octav Onicescu nr. 8).

De ce spun că acest laborator este deosebit de celelalte din Botoșani? Din mai multe motive.

În primul rând numai la PHOTO DESIGN beneficiați de servicii de personalizare. Vă puteți personaliza hainele voastre, echipamentul sportiv sau cel de la servici și de ce nu, să personalizați cadourile pentru cei dragi. Bineînțeles, personalizarea o puteți face și în scop publicitar, aceasta fiind o metodă excelentă pentru a vă promova brandul, compania, serviciile sau produsele pe care le comercializați.

 

 

Un alt motiv pentru care am găsit rentabil să apelez la serviciile acestui laborator, este faptul că execută fotografii la minut. Vă trebuie urgent o fotografie pentru diplomă, legitimație sau orice alt document? Ei bine, puteți rezolva problema pe loc, mergând la laboratorul PHOTO DESIGN din Piața Mică și într-un minut aveți fotografia. De asemenea, laboratorul lor oferă servicii foto-video (fotografiere, înregistrare video, prelucare, transfer) pentru evenimentele importante din viața dvs. Cu ei îți poți realiza propiul tău photobook (fotocarte) sau poți beneficia de servicii complete de foto-video pentru nunți la prețuri începând de la 200 euro.

 

Al treilea motiv este reprezentat de diversitatea serviciilor oferite de laboratorul PHOTO DESIGN pentru prețuri scăzute în comparație cu concurența, și aceasta fără să afecteze calitatea.  De exemplu, prețul unei fotografii de dimensiuni 10×15 cm este de doar 0,80 lei. Laboratorul este de fapt o mică tipografie digitală ce abordează o gamă largă de servicii. Astfel laboratorul execută la comandă cărți de vizită profesioniste, afișe, invitații pentru orice ocazie și alte asemenea materiale. Laboratorul vă oferă și servicii de îndosariere, laminare și multiplicare.

Discutând cu specialiștii din cadrul laboratorului am înțeles că oferă reduceri de preț în anumite situații și își pot face program mai flexibil pentru cazurile urgente.

Pentru orașul nostru, Botoșani, acest laborator este unic prin serviciile pe care le oferă, prin prețurile practicate și prin calitatea serviciilor oferite. Vorbind despre mine, am apelat de multe ori la serviciile acestui laborator și vă pot spune un singur lucru: nu am avut ce să le reproșez. Sunt prompți, respectă termenii stabiliți și fac o muncă de calitate. Drept urmare, colaborez cu ei oricând am nevoie.

Lasa un comentariu...

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Despre Stefan

6 comentarii

 1. Frumoasa descrierea Stefan. Pare a fi ceva profesional ce se intampla acolo la PHOTO DESIGN . Si asta o zic pentru ca activez in acelasi domeniu si ma incanta sa vad si altii care au apucat pe acelasi drum.

 2. Abetegi Constantin

  Hmm frumoase si alese cuvintele nota 10 dar… pot imprima „BANK NOTE”

 3. Clar sunteti meseriasi! Din aia care fac de toate (dupa cum se vede pe geamuri). Din toate cate un pic si nici un lucru pana la capat probabil

  • Ai discutat cu ei? Ai avut vreo lucrare la ei? Sau ți se întâmplă des să-ți verși ironia la întâmplare?

   • Am avut niste poze tiparite cam la viteza pe o hartie de proasta calitate. Cand am intrebat de ce..? mi s-a spus ca „la pretul asta ce vreau?”. Ca si cum am venit sa tiparesc preturi. Un profesionist nu-ti baga pe gat marfa ieftina fara sa ii fi cerut tu asta in prealabil. Probabil tie iti lucreaza bine pt ca te cunoaste ca asa e la noi: nu conteaza ca platesti la fel ca toti conteaza daca te cunosti cu „sefu”. Si in general profesionistii nu „fac de toate”. Fac un lucru dar bun.

   • Asta trebuia să spui din capul locului. Prefer mereu o părere motivată în locul cuvintelor de genul „probabil”. În legătură cu calitatea serviciilor îmi pare rău că ți s-a întâmplat asta. Sunt deja 2 ani de când am scris articolul și lucrurile se schimbă.

Scroll To Top