vineri , 6 martie 2015
Navigare: Home » Programe PC - Programe calculator » Programe documente - poze » Jet Screenshot Home 3.1 – program gratuit de facut captura la ecran(Promoție)

Jet Screenshot Home 3.1 – program gratuit de facut captura la ecran(Promoție)

Jet Screenshot  este un program de captură de ecran care vă permite să partajați imaginele prin internet în câteva secunde. Programul vă permite să luați o captură de ecran, să o editați și trimite pe Internet, astfel încât să puteți oferi imediat la oricine, cu un link la imagine. O astfel de abordare va permite sa accelereze schimbul de idei, facilitând discuțiile. Este ideal pentru munca de la distanță de programatori, designeri, testeri, bloggeri, specialisti de asistență tehnică, manageri de vânzări, etc ..

Acest program costă 15 dolari dar azi, timp de 24 de ore, puteți să îl descărcați gratuit cu licența.(Pagina promoție)

Lasa un comentariu...

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

Scroll To Top