Inele, cercei şi lănţişoare

Acum câteva zile am scris un articol despre un cadou pentru o domnişoară am ajuns la concluzia că uneori cel mai bine este să nu oferi cadou inele unei persoane de sex opus, decât doar dacă esti într-o relaţie cu persoana respectivă, ci cel mai bine ar fi să îi oferi o pereche de cercei sau un lănţisor.

Însă discuţia asta m-a facut curios să văd care sunt semnificaţiile celor 3 tipuri de bijuterii.

Pentru purtat inele am găsit foarte repede mai multe articole care prezentau foarte clar ce semnifică acest accesoriu: Inelele sunt cercuri. În toate culturile, cercul este un simbol de unitate şi eternitate, cuprinzând totul.  Inele purtate în fiecare zi, sunt expresia anumitor dorinţe, gânduri, ingrijorări, frustrări, a unui control slab a anumitor energii, sau dorinţa de un control mai bun al anumitor energii (atunci când un control exista dar se doreste îmbunătăţirea lui).  Se încearca în mod inconştient întărirea calităţilor degetului pe care este pus inelul. (vezi alte informaţii)

Însă se pare că pentru cercei şi lănţisoare nu există semnificaţii ascunde sau cel puţin nu am găsit eu. În schimb din cercetările mele am aflat că atât lănţisoarele cât şi cercei sunt accesorri care au aparut foarte devreme în istoria omenirii.

După ce am analitaz si reanalizat toate informaţiile m-am decis…. cînd vreau să fac cadou cuiva îi cumpăr cercei.

O pereche frumoasă de cercei, după părerea mea umilă, este aceasta pereche de cercei din argint care pentru a avea un aspectul lucios (aur alb), rezistent la zgârieturi şi corodare, argintul a fost placat cu rodiu.

Dacă doriţi să cumpăraţi inele, cercei şi alte bijuterii la un preţ rezonabil puteţi să intraţi pe site-ul: OnlineBijoux, un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.

Spune si tu parerea...