HTC U Ultra cu ecran de safir ar urma sa fie disponibil si in Europa incepand cu 18 aprile

HTC U Ultra vine in doua versiuni. Una are 64GB de memorie interna, iar ecranul este protejat cu sticla Gorilla Glass 5, pe cand cea de a doua vine cu 128GB de memorie, iar display-ul este protejat cu safir. Prima varianta este disponibila pe mai multe piete de ceva timp, dar cea din urma a fost limitata pana in prezent, aceasta gasindu-se doar in Taiwan (tara de provenienta a celor de la HTC), insa acest fapt este pe cale sa se schimbe.

Incepand cu data de 18 aprile, U Ultra placat cu safir va fi disponibil si in Europa. Acest lucru este valabil, cel putin, pentru Germania si Elvetia. Varianta premium ar urma sa coste 849 de euro. Avand in vedere ca versiunea cu Gorilla Glass costa 699 de euro, inseamna ca pentru a avea o stocare suplimentara si ecranul sa fie protejat cu safir va trebuii sa mai scoti in plus din buzunar inca 150 de euro.

Vorbind mai concret, safirul ocupa locul 9 pe scara de duritate a mineralelor, numita Mohs, locul ocupat este unul foarte bun, doar ca in esenta safirul este mai fragil decat Gorilla Glass. In concluzie, ecranul nu poate fi sgariat cu nimic, in afara de diamant, dar se va sparge mai usor in urma unui impact fata de varianta cu Gorilla Glass.

Spune si tu parerea...