GoProHero

GoProHero, este o camera de filmat de actiune. Adica o montezi pe cap, pe avion, sau in locurile unde esti tu foarte activ si vrei sa te filmezi. Nu si la multi angajati de la stat care nu prea se pot filma in actiune. Nu dau nume, dar nu chiar toti.

Sau daca faci sporturi extreme, (nu as sfatuii pe nimeni, risc inutil) te poti filma si apoi uita la ce minunatii ai putut face. Nu ar fi cu nimic deosebita de celelalte daca nu ar fi mica si rezistenta la socuri .

Din aceiasi categorie se va lansa curand o camera de actiune cat o cutiuta de chibrituri aproape, care filmeaza la fel de bine ca o camera de TV, dar poate fi chinuita bine si rezista si la apa. Va putea fi controlata de la distanta prin WiFi.

Noul GoPro stie sa mai faca ceva interesant, un fel de fast forrward. De exemplu filmezi drumul pana la mare si inapoi, si acasa dai pe repede si vezi toata distanta parcursa  in doar 40 de secunde. Banuiesc ca se poate seta viteza  care vrei sa vezi.

Aceste camere insa nu ar face nimic daca nu ar exista Google Tracks, aplicatie care iti inregistreaza traseele pe telefonul mobil smart cu ajutorul GPS-ului. Toate telefoanele noi au asa ceva. Poti sa vezi cu ce viteza ai mers, la ce altitudine ai urcat si pe unde te-ai deplasat pe harta din satelit.

Pana sa apara aceasta camera, sa nu va ganditi sa va apucati de spionat cu ele.


Spune si tu parerea...