Google promite sa aduca din nou suportul pentru harti de pe Apple Watch

Dupa cum probabil ati observat unii dintre voi, cateva aplicatii importante au disparut brusc de pe Apple Watch, chiar daca utilizatorii nu au fost anuntati de acest lucru. Google, Amazon, eBay si Target si-au scos toate aplicatiile principale din magazinul Apple Watch din motive necunoscute, probabil una dintre cele mai importante aplicatii fiind Google Maps.

In orice caz, daca detineti un Apple Watch si sunteti dezamagiti de faptul ca Google nu mai ofera suport de harti pentru acest dispozitiv, avem o veste buna pentru voi. Gigantul a promis ca va aduce curand inapoi aplicatia Google Maps pentru Apple Watch.

Motivul pentru care Google a retras aplicatia de harti de pe watchOS pare sa aiba legatura cu functionalitatea limitata a aplicatiei de pe Apple Watch. Google Maps nu avea indeajuns de multe functii in comparatie cu varianta de pe iOS.

Nu este clar cat de multi proprietari ai unui Apple Watch au folosit Google Maps in mod regulat, dar avand in vedere ca dezvoltatorul nu a anuntat pe nimeni ca aplicatia va fi eliminata, nu putem decat sa presupunem ca baza de instalare nu este prea mare.

Spune si tu parerea...