luni , 17 martie 2014
Navigare: Home » Stiri IT » Gmail intrece Yahoo in India

Gmail intrece Yahoo in India

Conform ViziSense, o agentie de masurarea traficului pe internet, Gmail intrece Yahoo in India.

Serviciul de email de la Google a avut o crestere a numarului de utilizatori de la 17.7 milioane la 18.2 milioane in aceeasi perioada in care motorul de cautare a ajuns la o cota de 74% din cautarile totale din aceasta tara.

Intre timp Yahoo Mail a suferit o scadere foarte mare: in august avea 18.2 milioane de conturi si in septembrie 16.2 milioane de conturi.

Una dintre cauzele principale ale acester cresteri este si aparitia serviciului de Gmail in 8  limbi din zona acestei tari.

Sursa: livemint.com

Spune si tu parerea...

Informatii folositoare

Gmail

Gmail, prezent sub numele de Google Mail în Germania, Austria și în Marea Britanie, este o aplicație Web de e-mail și POP3, serviciu oferit de Google. Ea a fost lansată la 1 aprilie 2004 ca o versiune beta privată (cu acces doar pe bază de invitație) și a fost deschisă publicului la 7 februari...
[stiri Gmail]

Yahoo!

Yahoo! este un portal și motor de căutare, considerat a fi fost primul motor de căutare performant. În prezent, oferă unele dintre cele mai populare servicii online, toate bazate pe un cont unic: un serviciu de e-mail (Yahoo! Mail), având spațiu de stocare nelimitat, ...
[stiri Yahoo]


Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

2 comentarii

  1. La noi nu sunt aceleasi statistici, yahoo conduce detasat, desi e posibil sa prinda si gmail din urma

  2. Asa este…. dar asta deoarece Messengerul este foarte folosit….

Scroll To Top