Galaxy Mega – smartphone-urile viitorului!

Samsung se pregăteşte să lanseze două noi modele de smatphone-uri cu un ecran uriaş, dar care nu intră în familia deja renumitelor Galaxy Note. Ele se vor intitula Galaxy Mega.

Primul model va fi Galaxy Mega 5.8, iar numărul modelului va fi GT-i9152. Va avea un ecran de 5.8 inci cu o rezoluţie de 960 x 540 pixeli. Ar trebui să notăm faptul că avea şi configuraţie de de Dual-Sim. Sistemul de operare a acestui dispozitiv va fi Android 4.1.2. Pentru început el va fi disponibil doar în culoarea albă.

Al doilea dispozitiv se va numi Galaxy Mega 6.3, iar numele de cod va fi GT-i9200. Se zvoneşte că avea un display de 6.3 inci care iniţial era prevăzut pentru Galaxy Note III. El va fi disponibil doar în culorile alb şi negru.

Deocamdată aceste informaţii sunt doar speculaţii, dar suntem convinşi ca Samsung le va pune în aplicare. În plus, Galaxy Grand deja are un eran mare care este căutat pe piaţă, deci un smatphone cu un ecran mai mare nu ar fi o problemă. Cât despre lansarea lor se aşteaptă să aibă loc undeva la sfârşitul lunii Mai sau începutul lunii Iunie.

mega (1)

Spune si tu parerea...