Favit.com – review

Imi plac noile update-uri favit.com. Cu toate acestea este una sa ti se spuna: imi plac optiunile si alta este sa intri in detalii mai complexe. Asadar sa dam drumul la detalii….

Ce imi place:

  • design: topul a fost micsorat ceea ce este un atuu important deoarece ramane mai mult spatiu pentru informatii… pentru partea dreapta si paginile cu articole.
  • viteza rapida cand vrei sa vezi un articol: observ o viteza in timpul de incarcare a site-ului si a paginilor atunci cand dai click direct pe un articol(acum se incarca instant).
  • optiunea de sugestii trimisa de un prieten…. da nu stiu cum a facut asta Panciuc
  • cand apesi pe logo: ti se deschide o fereastra mica si draguta:) si iti da cateva optiuni unde sa mergi.
  • sectiunea de filtre: foarte interesanta dar are un mare dezavantaj: nu poti sa selectezi mai simplu filtrele. Ma gandesc aici la o lista cu toate filtrele si sa le bifezi(ceva de genul cum sunt Labels in Gmail)

Ce nu imi place:

  • viteza mai mica cand schimbi o sursa: mi se pare ca se incarca mai incet atunci cand te plimbi printre surse.
  • cand apesi pe logo(e frumoasa dar si aiurea): nu vreau sa imi apara fereastra ci sa ma duc la home. Poate un alt stil de implementare… nu stiu
  • ca nu am o sectiune de help mai evidenta.. astfel incat sa invat despre toate optiunile site-ului rapid. Trebuie sa bajbai eu sa gasesc ceva!

Erori:

  • poti adauga de mai multe ori un serviciu cu acelasi username (Youtube de exemplu)

Tu ai incercat favit.com? Ce iti place cel mai mult la el? Ce nu iti place?

Un comentariu

  1. Salut Marius,
    Da-mi voie sa adaug sau sa comentez la niste itemi.
    1.Daca vrei sa mergi direct la Home poti sa apesi pe avatarul tau.
    2. In aceasta versiune am introdus un Tutorial rapid (in cazul in care nu l-ai descoperit deja :P ) Il gasesti aici https://favit.com/?tutorial=1#/stream/all
    3. Nu toate serviciile pot fi adaugate de mai multe ori. Youtube este insa unul dintre acestea. Am pus deja acest lucru pe lista ca sa fie schimbat pentru ca nu are sens sa distribui direct continut dublu :)
    4. Fac o lista cu celelalte sugestii si am sa le dau mai departe.
    Multumesc pentru review si te tinem la curent cu tot ce se intampla. :)
    .-= Radu Panciuc a mai scris si urmatorul articol: @webmyc strange…ar trebui sa aiba legatura cu Netwrok-ul pe care esti si nu cu limba folosita =-.

Spune si tu parerea...