Ca de obicei,  pe data de 1 aprilie, multe dintre companiile web fac diferite farse.  Care sunt acestea?

Google Nose

Google promite o noua experiență de căutare: experiențele olfactive. Cu acestă nou opțiune pentru motorul de căutare poți să afli mirosul oricărui obiect. La fel cum căței….

Youtube se închide pe 1 Aprilie în căutarea unui câștigător

Începând cu data de 1 Aprilie ora 23:59 Youtube se va închide pentru a căuta marele câștigător. Toate filmele de pe Youtube vor fi urmărite de cei 30.000 de ingineri Google pentru a descoperi cel mai bun film.  Youtube revine în 2023 :)

Gmail Blue

Practic același Gmail, doar albastru:)). 6 ani până să avem tehnologia de a face așa ceva…

Twitter anunță un nou serviciu

Twitter anunță un nou serviciu de mesaje de 140 de caractere. Diferența este faptul că pentru acest serviciu va trebui să scrii toate mesajele tale fără vocale. Dacă vei folosi vocale atunci va trebui să plătești 5 dolari! Sursa aici

Sony lansează căștile pentru animale

Sony va lansa o serie de căști de ascultat muzică pentru animale.

Google Maps lansează „Caută comoara”

Și serviciul celor de la Google de hărți a intrat în ziua de 1 Aprilie cu o farsă. Atunci când intri pe Google Maps ai o nouă opțiune: Comoară.

Trebuie să găsești comoara….. într-o hartă veche.. Partea interesantă este că harta, indiferent unde cauți, devine ca o hartă a unei comori..

harti-google

Nokia lansează cuptorul cu microunde cu Windows 8

Dacă telefoanele au devenit atât de inteligente, atunci este timpul ca și alte dispozitive să aibă această posibilitate. Nokia anunță că vor întregi familia de smartphone-uri cu un produs inedit și deștept: Cuptorul cu microunde cu Windows 8.

microwave_465

 

Spune si tu parerea...