Facebook home – de ce ar putea fi genial pentru companie

Acum recent a apărut un nou zvon despre un sistem de operare bazat pe Android denumit Facebook Home. Pentru început majoritatea dintre cei care au aflat această știre au spus că este un sistem de operare care are la bază sistemul Android.  Cu toate acestea se pare că aceasta este o știre falsă. Facebook Home nu este un sistem de operare bazat pe Android și nici viitorul sistem de operare pentru Facebook Phone. Dar ce este Facebook home?

De fapt Facebook nu dorește să aibă doar un singur telefon cu opțiunile importante din Facebook. Ei doresc ca toate persoanele să poată avea acces la Facebook Home.  Facebook Home este o aplicație pentru ecranul de pornire, pe care care majoritatea dintre noi o cunoaștem atunci când apăsăm tasta de home de la telefonul nostru pe Android. Este vorba despre aplicația care deschide totul la început. Este programul din care se lansează toate celelalte aplicații. O mutare foarte deșteaptă din partea Facebook, deoarece asa compania poate să aibă acces la toate telefoanele pe android pentru că toate telefoanele pe Android pot instala o asemenea aplicație. În loc să aibă 10 milioane de utilizatori care să folosească un telefon, un sistem de operare, pot avea toată comunitatea Android, toți utilizatori care folosesc acest sistem de operare.

Să sperăm că Facebook Home va fi frumos și ne va oferi o posibilitate bună de a folosi atât Facebookul doar și celelalte aplicații foarte importante de pe telefon.

Spune si tu parerea...