Am vorbit adesea cu multe prietene, cu familii tinere si mi-au marturisit ca mor de curiozitate sa vada ce produse se vand intr-un sex shop dar se tem sa intre din cauza etichetarilor negative ale posibililor cunoscuti, prezenti in mod nefericit in apropiere la momentul acela.

La inceputul relatiei te mana curiozitatea, mai tarziu ai nevoie sa iti condimentezi relatia cumva si atunci recurgi la jucarii sexuale si jocuri erotice. Daca acesta este hotararea unui cuplu, ce sens au sa judece persoanele din afara?

Inca mai avem de lucrat la capitolul mentalitate, noi, romanii. De pilda imi amintesc de alegerile prezidentiale din trecut. Candidatul X se banuia ca are o amanta Y foarte cunoscuta pe scena politica. Batranele conservatoare din tara infierau fara dovezi relatia respectiva, cu toate ca nici sotul doamnei, nici sotia domnului nu se plangeau public de acest fapt.

Citeste si:   Cele mai interesante jocuri pentru copii de la Hepy.ro

Poate ca lumea ar trebui sa inteleaga ca trebuie sa se opreasca la usa dormitorului matrimonial cu acuze, etichetari si banuieli care nu isi au rostul, mai ales daca nu se afla in cauza sau in ecuatia respectiva.

La fel stau lucrurile cu vibratoare lovense Nu avem dreptul sa judecam o femeie ca se bucura de un produs gandit special pentru ea sau un cuplu inventiv, care continua sa se bucure de senzatii placute, chiar daca partenerii se afla la distanta mare unul de celalalt.

Ar fi minunat ca fiecare sa se intereseze de ceea ce se intampla in propriul dormitor si de ceea ce simte partenerul sau!

Citeste si:   Phishing de la ING

Va dau insa o veste de senzatie! Daca sunteti tributari sintagmei: “ce va spune lumea” si nu aveti curajul sa intrati in vazul tuturor intr-un magazine al placerilor, intrati pe site-ul celui mai aprovizionat magazin de profil, Lovebuz.ro, analizati in voie vibratoarele, pompa de marire sex, catusele, lenjeriile intime provocatoare, lubrifiantul pe baza de apa si gelul din titan pentru mentinerea unei erectii de fier si comandati-le dupa preferinta, fiindca livrarea se face prompt si discret!

Exista vibratorul cu telecomanda, iar un barbat adevarat si iubitor poate oferi de la distanta placere maxima partenerei bucurandu-se de spectacol din plin.

In magazin se gasesc produse pentru ambele sexe, dar gandind logic, chiar si produsele de marire penis sunt gandite tot in favoarea femeilor.

Citeste si:   Jucarii de la Toys Plaza

Nu este vorba de dublarea lungimii sau grosimii, ci de o imbunatatire a dimensiunilor care sa ridice performantele sexuale la standard inalte.

Gelul din titan asigura marirea cu cativa centimetri a organului genital masculin, dar si o erectie de fier, chiar dupa ejaculare, cand el se simte vinovat fiindca partenera nu a atins culmile placerii si doreste sa se revanseze.

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Spune si tu parerea...