Două terminale Motorola primesc actualizare la Android 4.1.2

Două dintre terminalele create de Motorola au primit ieri actualizare la Android 4.1.2. Motorola Droid RAZR HD și Motorola DROID MAX HD au avut încă de anul trecut actualizare la Android 4. 1. , acum ambele modele primesc actualizare  la Android 4.1.2. Nouă actualizare are o mărime de 96 MB și adu diferite rezolvări a unor probleme de securitate grație celor de la Google.  De asemenea anumite probleme cu conectare la rețelele Wi-Fi sunt rezolvate în noul update.

Deoarece camerele nu au avut o reputație avut o reputație atît de bună din cauza diferitelor probleme Motorola a încercat să îmbunătățească capacitatea camerelor prin anoi actualizari. S-au adăugat noi opțiuni de focalizare cu atingerea ecranului și sau îmbunătățit performanțele și notificările acestor terminale.

Actualizarea va lua între 8 și 10 minute  pentru a se descărca și cam tot atât pentru a se actualiza.Noua update este disponibil și poate fi instalat cît de repede posibil. Ați primit această actualizare?

Editat mai târziu: se pare că acest update este unul cu probleme. Vă recomandăm momentan să nu faceți actualizarea deoarece unele persoane care au făcut update-ul au diferite probleme de funcționalitate a telefonului.

Spune si tu parerea...