Dormi usor, cu pilote Dormeo

Un somn de calitate iti asigura o zi plina de energie si realizari. De aceea e important ca pe parcursul noptii sa dormi linistit, perna sa fie moale si comoda, iar pilota usoara si sa impiedice transpiratia excesiva. Pentru ca s-au gandit la somnul tau, cei de la Selgros, au scos la vanzare produsele Dormeo. Mai multe despre oferta de pilote Dormeo, gasiti aici!
Gama de produse Dormeo, cuprinde pilote realizate din materiale de calitate, atent selectionate, care permit circulatia aerului si impiedica transpiratia excesiva. In acest moment pe stoc sunt 9 modele de pilote, cu diferite intrebuintari, astfel:

Pilota Dormeo Aromatherapy este o pilota usoara, de vara, pufoasa si confortabila, ce include un buzunar destinat saculetilor aromatici. Este umpluta cu fibre Tencel si Wellsleep, iar suprafata pilotei este realizata din bumbac 100%. In partea de jos, pilota beneficiaza de un System AirX ce ofera mai multa prospetime si ventilare.

d350095d48f175886ade4e5f27b928e1

Pilota Siena Patru Anotimpuri este compusa din 2 pilote individuale, fiind potrivita pentru a fi folosita intregul an, astfel: pilota subtire se foloseste vara, pilota groasa se foloseste primavara si toamna, iar cele doua unite, formeaza pilota perfecta ce ofera confort si caldura chiar si in cele mai friguroase nopti de iarna. Pilotele sunt umplute cu Tencel si microfibre Wellsleep Advanced ce permit circulatia aerului si nu permit retinerea umiditatii. Astfel temperatura corpului este reglata datorita volumului de aer care circula si favorizeaza eliminarea umiditatii.

Pilota Dubla Aloe Vera este alcatuita din doua pilote separate, una mai usoara si una mai groasa, umplute cu fibre pufoase Wellspleep. Husa pilotei este imbogatita cu Aloe Vera care ofera o senzatie unica de catifelare si rasfat, care ingrijeste pielea. Stratul de Aloe Vera este indicat persoanelor cu pielea sensibila si uscata si cu pete de roseata, deoarece creeaza un mediu de somn proaspat si uscat si protectie anti-bacteriana. In plus, este un material natural hipoalergenic, asadar este ideal pentru persoanele care sufera de alergii.

Pilota Dormeo Silver este calduroasa, confortabila si catifelata si se poate folosi tot timpul anului. Este imbogatita cu fibre din argint, care au proprietati antibacteriene, antimicrobiene, dezodorizante si antistatice, care asigura un somn confortabil si relaxant pentru intreaga noapte. Fibrele cu argint sunt intretesute in fibrele husei si pastreaza toate caracteristicile textile si tactile traditionale ale celor folosite la husele obisnuite, insa ofera toate beneficiile asociate argintului pur. Mai mult, argintul detine proprietati izotermice si astfel regleaza temperatura corpului in timpul somnului.

Pilota Dormeo Love este fabricata din 100% bumbac, ce lasa aerul sa circule si este moale la atingere. Husa din bumbac garanteaza o atingere moale, in plus pilota este lavabila la 40 grade, fiind astfel perfecta pentru persoanele predispuse la alergii care au nevoie sa-si spele in mod regulat pilota.
Indiferent de modelul pe care vreti sa-l alegeti, pilotele Dormeo sunt cea mai buna alegere. Calitatea materialelor le recomanda si le plaseaza intotdeauna pe primul loc.

Magazin Selgros Oradea
Produse alimentare si nealimentare
Str. Ogorului nr. 65B,
Oradea
Tel. 0259 405 000,
Fax 0259 405 199

Spune si tu parerea...