DexBlog.ro

DexBlog poate fi ajutorul tau la nevoie si de nadejde. Promotii, evenimente, servicii, ocazii, statistici, amuzante si multe altele le gasesti pe DexBlog.ro. Dar cel mai important lucru, care este si baza acestui site iti da sfaturi pentru a folosii tehnologia tot mai avansata. In plus poti urmarii discutiile si postarile noi de pe site pe Facebook, ,,oracolul” tuturor.

Noile apariti in domeniul tehnologiei le poti vedea si afla primele impresii despre produs, dar poti recunoaste in acelasi timp ca ,,jucariile” pe care le aveai de mult timp in preajma ta nu stiai ca mai face si altceva. De exemplu Ionut Arnautu editor pe dexblog aduce in tema la un moment dat optiunea OSK pe care o avem cu totii in computer, dar realitatea este ca multi nu stiam de aceasta tastatura virtuala. Sau Caziuc Stefan te pregateste pentru descarcarea  Windows 8 beta si iti da detalii despre acest sistem de operare, intr-un articol pe dexblog. Acestea sunt doar cateva articole care iti poate creia o ideie despre un anumit program, daca este util,daca este scump sau prea ieftin ca sa fie adevarat etc.

Pot spune ca pe dexblog ,,scena este in ring „. Poate sa fie in centrul atentiei daca te lupti cu probleme in tehnologie.

Ne auzim pe DexBlog 

4 comentarii

  1. Imi place sa citesc acest blog, acum o perioada postati mai desc, dar acum odata la saptamana ..poate si mai rar. Ce s-a intamplat?

  2. Ne bucuram sa auzim asta. In pana de idei nu suntem. Unul din editori este ocupat cu un proiect mai mare. Oricum ritmul a fost mai slab ultima luna. Revenim cu siguranta.

  3. Pana sa imi fac si eu blog, am trimis o cerere pentru post (free) de autor- editor – guest post – dar nimeni nu mi-a raspuns. Apoi a doua zile am deci sa imi fac singur un blog..si merge treaba. Anuntul ala a fost expirat cu „vrei sa fi editor”?

Spune si tu parerea...