DexBlog poate fi ajutorul tau la nevoie si de nadejde. Promotii, evenimente, servicii, ocazii, statistici, amuzante si multe altele le gasesti pe DexBlog.ro. Dar cel mai important lucru, care este si baza acestui site iti da sfaturi pentru a folosii tehnologia tot mai avansata. In plus poti urmarii discutiile si postarile noi de pe site pe Facebook, ,,oracolul” tuturor.

Noile apariti in domeniul tehnologiei le poti vedea si afla primele impresii despre produs, dar poti recunoaste in acelasi timp ca ,,jucariile” pe care le aveai de mult timp in preajma ta nu stiai ca mai face si altceva. De exemplu Ionut Arnautu editor pe dexblog aduce in tema la un moment dat optiunea OSK pe care o avem cu totii in computer, dar realitatea este ca multi nu stiam de aceasta tastatura virtuala. Sau Caziuc Stefan te pregateste pentru descarcarea  Windows 8 beta si iti da detalii despre acest sistem de operare, intr-un articol pe dexblog. Acestea sunt doar cateva articole care iti poate creia o ideie despre un anumit program, daca este util,daca este scump sau prea ieftin ca sa fie adevarat etc.

Citeste si:   Preoţii “on-line”

Pot spune ca pe dexblog ,,scena este in ring „. Poate sa fie in centrul atentiei daca te lupti cu probleme in tehnologie.

Ne auzim pe DexBlog 

Facebook Comments
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentContinental Contitech Romania
Articolul următorLansarea rapida a aplicatiilor din taskbar cu ajutorul instrumentului 7 Taskbar Numberer
Cei 7 ani de acasă i-am făcut în capitala noastră dragă, Bucuresti,insa părinții mei s-au hotărât să se mute într-o zonă mai linistită si bogată,undeva pe langă Botosani. Foarte bogată zona în verdeață.

Am 24 de ani si acum 9 ani am descoperit computerul si de atunci încoace tot ce ține de el. Sunt mai mult decat pasionat de tehnologie, dar valoarea acestora mă determină să mă mulțumesc doar cu informații despre ele. Imi place tenisul de masa, lectura și să îndrept atenția ori de câte ori am ocazia spre Cel care i-a dat omului ințelepciunea de a face multe lucruri bune si care a facut toate lucrurile.

Un lucru care mă definește : niciodată nu îmi pare rău după un obiect dacă nu se mai poate face nimic pentru el. Sau dacă am cumpărat  ceva si era disponibil  mai ieftin, nu regret deloc. Consider că este foarte important să fii echilibrat și realist având în vedere lumea în care trăim. In prezent încerc să pun bazele propriei afaceri și pot spune că nu numai experienta mă ajuta, ci și tehnologia tot mai avansată în toate domeniile.

4 COMENTARII

  1. Pana sa imi fac si eu blog, am trimis o cerere pentru post (free) de autor- editor – guest post — dar nimeni nu mi-a raspuns. Apoi a doua zile am deci sa imi fac singur un blog..si merge treaba. Anuntul ala a fost expirat cu „vrei sa fi editor”?

Spune si tu parerea...