De ce sa imi cumpar un apartament si sa renunt la chirie

De cand am vazut oferta de vanzare apartamente Sibiu de la NewConceptLiving nu imi pot lua gandul de la a-mi cumpara un apartament. Pe site-ul acestei agentii imobiliare sunt o multime de apartamente noi Sibiu care arata incredibil de bine si care indeplinesc toate criteriile dorite de mine.

Momentan stau cu chirie. Am deja vreo 5-6 ani de cand stau cu chirie si cred ca e cazul sa fac o schimbare majora in viata mea. Cred ca a venit momentul sa imi cumpar un apartament. Deja am strans o suma de bani destul de importanta si voi face marele pas.

Cred ca ideea de a sta initial cu chirie a fost una foarte buna si nu regret nici o clipa. Cand m-am mutat cu chirie pentru prima data terminasem facultatea si lucram de vreo 4 luni. A fost in regula sa stau cu chirie. Chiar daca la sfarsitul lunii plateam destul de mult, nu voiam sa imi iau o responsabilitate atat de mare pe cap si sa fac o rata la banca. Si nici nu voiam sa imi iau un apartament vechi din cine stie ce an. Mereu mi-am dorit sa ma bucur de apartamente noi Sibiu.

Cred ca a venit momentul sa am propria mea locuinta, sa am o locuinta noua pe care sa mi-o pot amenaja asa cum imi doresc. M-am cam saturat sa cer acordul de fiecare data cand vreau sa fac o schimbare majora.

In plus, in curand ma voi casatori si in doi va fi mult mai simplu de achitat rata a banca.

Eu imi asum responsabilitatea de a plati rata pe 20-30 de ani, chiar daca stiu ca e o perioada de timp destul de lunga. Insa, vreau sa am locul meu, locul pe care sa-l amenajez asa cum imi doresc si care stiu ca imi va ramane toata viata.

Daca si pe tine te intereseaza oferta de vanzare apartamente Sibiu, cei de la NewConceptLiving.ro te pot ajuta. Vei gasi cu usurinta cele mai bune apartamente noi Sibiu si cele mai convenabile ca pret si nu numai.

Spune si tu parerea...