Cum i-a schimbat viata prietenei mele o Unitate Protejata

Pe Ioana o stiu de foarte mult timp. Ne-am cunoscut din timpul facultatii si mereu am apreciat-o pentru tot ce facea. Ioana este o persoana mai deosebita. Ea are o dizabilitate. Aude cu foarte mare dificultate. Mereu imi spunea ca isi doreste foarte mult sa lucreze, insa nu reuseste sa treaca de interviuri. Mereu se lovea de bariera faptului ca avea aceasta problema.

Intr-o zi insa, viata ei s-a schimbat. Cautam informatii despre o firma deratizare  pe Internet si i-am gasit pe cei de la CompaniaDDD.ro. Pe site-ul lor mi-a sarit in ochi din start faptul ca lucreaza ca si Unitate Protejata. Chiar daca nu stiam despre ce e vorba, din start m-am gandit la Ioana. Si, se pare ca am avut un sentiment bun. Cei de la CompaniaDDD functioneaza ca si Unitate Protejata, adica au peste 30% angajati cu dizabilitati.

Am citit la ei pe site o multime de informatii si mi-am zis ca prietena mea va fi foarte incantata sa auda de existenta unei asemenea posibilitati. A luat legatura cu cei de la DDD, a fost chemata la interivu si acum este una dintre angajatele firmei. Este foarte multumita si spune ca niciodata nu s-a simtit discriminata la locul de munca si ca acum duce o viata absolut normala. Ioana este un nume fictiv si l-am folosit doar pentru a-i proteja acesteia identitatea.

Compania DDD este singura firma de deratizate din Romania care lucreaza ca si Unitate Protejata. Colaborand cu aceasta firma le vii in ajutor persoanelor cu dizabilitati, deoarece ele au un loc de munca. Si, daca ai posibilitatea de a achizitiona bunuri/servicii de la o Unitate Protejata, nu ezita nici o clipa sa o faci. La Unitatile Protejate sunt angajate persoane apte de munca si competente din multe puncte de vedere.

In tara noastra firmele care au peste 50 de angajati sunt obligate sa angajeze si persoane cu dizabilitati. Daca nu fac aceste lucruri, ele trebuie sa plateasca o anumita suma catre bugetul de stat sau sa incheie un parteneriat cu o Unitate Protejata pentru furnizarea de bunuri/servicii.

Compania DDD este o companie care urmareste implicarea activa pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, o companie care ofera transparenta si care are o angajati recrutati in mare parte cu ajutorul Fundatiei Motivation Romania.

Si tu poti ajuta la cresterea numarului de angajti care lucreaza in Unitatile Protejate. Cum? Solicitand o colaborare cu o astfel de companie.

Daca firma ta, sau firma la care lucrezi are nevoie de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, intra pe CompaniaDDD.ro. Tot de aici vei afla o multime de informatii si in legatura cu Unitatile Protejate.

Impreuna putem face o lume mai buna. Implica-te si tu!

Spune si tu parerea...