duminică , 29 martie 2015
Navigare: Home » Programe PC - Programe calculator » Programe Comunicatii - Mesagerie instanta » Cum sa spargi o parola de Yahoo Messenger?

Cum sa spargi o parola de Yahoo Messenger?

Daca ne referim la intrebarea din titlu atunci raspunsul cel mai simplu este: Nu se poate. Multi cauta metode de a sparge parolele de messenger insa de fapt ajung ei insusi sa fie inselati de hackeri. Cum anume?

Pe internet gasesti o gramada de metode ingenioase de a sparge parola de mess. Trimiti doar un email la o adresa de genul parolataeaci@yahoo.com cu parola ta si contul tau si Yahoo iti trimite inapoi parola prietenului tau.

Chiar credeti ca o corporatie de cateva miliarde de dolari este atat de proasta? Chiar credeti ca o megacompanie de genul Yahoo si-ar pune in pericol intr-un asemenea mod utilizatorii?  Cu siguranta NU!

Asadar daca vrei sa gasesti o metoda de a sparge o parola de messenger sunt sigur ca nu vei reusi decat doar daca stii bine persoana si poate ca incerci o parola care crezi ca ar fi posibila.

In cazul in care tu personal ti-ai pierdut parola de la contul de pe Yahoo poti sa recuperezi parola daca stii adresa de email alternativa si raspunsul la cele 2 intrebari.

Lasa un comentariu...

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

Scroll To Top